• Naar aanleiding van de laatste overheidsmaatregelen gelden de volgende maatregelen op het Sportpark van MMO.
  ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ (๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป) ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—น. ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
  Toeschouwers zijn niet meer welkom op het Sportpark van MMO om bijvoorbeeld wedstrijden te kijken. Wel welkom zijn de personen die een functie vervullen voor een team. Denk hierbij aan rijouders (maximaal 5 per team), scheidsrechters en coaches. Wij vragen personen vanaf 18 jaar om de 1,5 meter afstand te respecteren.
  ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ (๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€, ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฒ, ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฐ)
  In de kantine is een coronatoegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. De kantine sluit op zaterdag uiterlijk om 18:00 uur en op zondag om 15:00 uur. Op alle andere dagen is de kantine gesloten.
  ๐—ž๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
  De kleedkamers zijn voor alle personen vanaf 18 jaar enkel toegankelijk na het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs.
  ๐—จ๐—ถ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
  Als je een uitwedstrijd hebt, check welke maatregelen er op die vereniging van toepassing zijn. Het blijkt dat er behoorlijk wat verschillen per vereniging zijn.
  Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.