• Vereniging

  Welkom op de site van sportvereniging M.M.O.

  Op deze site willen we bereiken dat iedereen zo goed mogelijk op de hoogte blijft van wat er op en rond de sportvelden van Hoogmade gebeurt.

  Kijk maar eens lekker rond en laat eventueel via twitter je reactie achter @mmohoogmade

 • Vertrouwenspersoon

   Hoi, mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Marcel van Schie. Ik heb altijd in Hoogmade gewoond tot 2016, toen ben ik samen met mijn vriendin in Den Haag gaan wonen. Vanaf mijn 6e jaar heb ik gevoetbald bij MMO. Na een paar jaar ben ik keeper geworden en dat ben ik de rest van mijn carrière blijven doen. Helaas moest ik door een blessure te vroeg stoppen met voetballen. Ook ben ik jeugdleider geweest van verschillende teams en ben een aantal jaren scheidsrechter geweest. Ook heb ik in het jeugdbestuur van de club gezeten en meegewerkt aan het "MMO jeugdfestijn" en andere voetbalkampen voor de oudere jeugd van MMO.  Sinds een aantal jaren ben ik vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Je kunt me bellen of appen als je me nodig hebt via 06 10363408. Mailen kan ook naar vertrouwenspersoon@mmo-hoogmade.nl.

   

  H:\Mijn Documenten\PenO\foto.png

  Beste MMO’ers, ik ben één van de twee vertrouwenspersonen bij MMO en wil mij daarom graag aan jullie voorstellen. Ik kom uit Zoeterwoude en woon sinds kort in Hoogmade. Daarvoor heb ik een tijd in Leiden gewoond. Mijn vriend is geboren en getogen in Hoogmade en speelt al vanaf jongs af aan bij MMO. Zelf ben ik sinds kort lid van de tennisvereniging Hoogmade en probeer ik wekelijks te sporten in de sportschool. Ik hoop als vertrouwenspersoon bij te kunnen dragen aan een goede sfeer en goede samenwerking binnen de vereniging. Je kunt me bellen via 06 14813767. Mailen kan ook naar vertrouwenspersoon@mmo-hoogmade.nl.